Feeling´s Flame är ett elektroniskt ljus med rörlig, utbytbar LED-lampa. Bilden ovan visar ljuset som går att skruva i en vanlig E14-lamphållare. Den lösa hylsan går att kapa till önskad längd. Ljuset kan t.ex ersätta klassiska ljusimitationer i kristallkronor, för en mer illusorisk effekt. Men det kan också monteras i t.ex bordslampor eller ljusstakar. Ljusstyrkan motsvarar ett levande ljus. Ljuset är mycket omtyckt på bl.a. sjukhus och i miljöer där den vackra effekten av levande ljus önskas utan risken för brand.

Har du tidigare haft den äldre modellen av det elektroniska Cima-ljuset för 220V så kan du använda detta ljus istället. Det blir då lite kortare än Cima-ljuset om man inte gör om fattningen för ljuset. Oftast är det också så att man kan behöva byta ledningarna i samband med bytet av ljus eftersom även ledningarna åldras.

FEELING´S FLAME HAR UPPHÖRT MED 28V-LJUSEN (med transformator)! Fabriken som tillverkade reservlamporna har upphört och ingen nyproduktion går att åstadkomma. Så vi kan bara beklaga att vi fortsättningsvis inte kommer att kunna tillhandahålla dessa.