Feeling´s Flame är ett elektroniskt ljus med rörlig, utbytbar glödlampa. Bilden ovan visar 230V-modellen som går att skruva i en vanlig E14-lamphållare. Den lösa hylsan går att kapa till önskad längd. Ljuset kan t.ex ersätta klassiska ljusimitationer i kristallkronor, för en mer illusorisk effekt. Men det kan också monteras i t.ex bordslampor eller ljusstakar. Glödlampan är på 3W och motsvarar ljusstyrkan hos ett levande ljus. Ljuset är mycket omtyckt på bl.a sjukhus och i miljöer där den vackra effekten av levande ljus önskas utan risken för brand.

Har du tidigare haft den äldre modellen av elektroniskt ljus (Cima-ljuset) så kan du använda detta ljus istället. Det blir då lite kortare än Cima-ljuset om man inte gör om fattningen för ljuset. Oftast är det också så att man kan behöva byta ledningarna i samband med bytet av ljus eftersom även ledningarna åldras.

Detta är 28-voltsutförandet av Feeling’s Flame-ljuset. Det ser i stort sett likadant ut som 230-voltsljuset. Men skillnaden är att detta ljus kräver transformator. Fästet ser också lite annorlunda ut. Det är ett expanderfäste som gör att man kan montera ljuset i, i stort sett, vilken ljushållare som helst. För bordsljusstakar använder man med fördel väggtransformatorn (se bild) som klarar upp till 3 ljus. Vill man montera ljusen i en ljuskrona krävs lite annan installation och man använder sig då av en s.k ringtransformator som döljs i en takbricka (kåpa) uppe vid tak-kroken.

Har du tidigare haft den äldre modellen av elektroniskt ljus (Cima-ljuset) så krävs det omdragning av ledningar för att du ska kunna använda Feeling´s Flame istället. Detta för att anslutningskontakterna till ljusen ser helt olika ut.