Feeling´s Flame är ett elektroniskt ljus med rörlig, utbytbar LED-lampa. Bilden ovan visar ljuset som går att skruva i en vanlig E14-lamphållare. Den lösa hylsan går att kapa till önskad längd. Ljuset kan t.ex ersätta klassiska ljusimitationer i kristallkronor, för en mer illusorisk effekt. Men det kan också monteras i t.ex bordslampor eller ljusstakar. Ljusstyrkan motsvarar ett levande ljus. Ljuset är mycket omtyckt på bl.a. sjukhus och i miljöer där den vackra effekten av levande ljus önskas utan risken för brand.

Har du tidigare haft den äldre modellen av elektroniskt ljus (Cima-ljuset) så kan du använda detta ljus istället. Det blir då lite kortare än Cima-ljuset om man inte gör om fattningen för ljuset. Oftast är det också så att man kan behöva byta ledningarna i samband med bytet av ljus eftersom även ledningarna åldras.

FEELING´S FLAME HAR UPPHÖRT MED 28V-LJUSEN (med transformator)! Tyvärr med mycket kort varsel. Fabriken som tillverkar reservlamporna har upphört och ingen nyproduktion går att åstadkomma. Så vi kan bara beklaga att vi fortsättningsvis inte kommer att kunna tillhandahålla dessa.