Feeling´s Flame är ett elektroniskt ljus med rörlig, utbytbar glödlampa. Bilden ovan visar 230V-modellen som går att skruva i en vanlig E14-lamphållare. Den lösa hylsan går att kapa till önskad längd. Ljuset kan t.ex ersätta klassiska ljusimitationer i kristallkronor, för en mer illusorisk effekt. Men det kan också monteras i t.ex bordslampor eller ljusstakar. Ljusstyrkan motsvarar ett levande ljus. Ljuset är mycket omtyckt på bl.a. sjukhus och i miljöer där den vackra effekten av levande ljus önskas utan risken för brand. Fr.o.m. mitten av december 2021 är den utbytbara lampan en LED-lampa. Den ska, förhoppningsvis, hålla ännu längre än de tidigare glödtrådslamporna.

Har du tidigare haft den äldre modellen av elektroniskt ljus (Cima-ljuset) så kan du använda detta ljus istället. Det blir då lite kortare än Cima-ljuset om man inte gör om fattningen för ljuset. Oftast är det också så att man kan behöva byta ledningarna i samband med bytet av ljus eftersom även ledningarna åldras.

Feeling´s Flames 28V-modell (med transformator) upphör dessvärre med omedelbar verkan då underleverantören av lamporna lagt ner tillverkningen utan förvarning. Vi kunde inte ens lägga upp ett reservlager då förvarningen var obefintlig. Vi kan bara beklaga detta.